Het verhaal achter Händig

ondernemers thuiswerken

Van podiumbouwer naar meubelmaker: misschien heb je ons voorbij zien komen in de reclame van Nationale Nederlanden. Händig oprichters en ondernemers Mark Snoeijen en Bjorn Berkers zijn normaal gesproken verantwoordelijk voor de immense decors en podia op grote festivals of events.

Tot de corona-uitbraak de evenementenbranche volledig stillegde en de agenda’s leeg veegde. Er was geen tijd om te balen, kenmerkend voor de Brabantse nuchterheid van de ondernemers. Ze zetten meteen de knop om: hoe kunnen we onze creativiteit op een andere manier gebruiken?

De stilstaande machines moesten in ieder geval weer gaan draaien, maar de mannen wilden ook iets van blijvende waarde creëren en zagen dat thuiswerken de toekomst is. Zo ontstond het idee voor Händig: een nieuw meubelbedrijf voor thuiswerkmeubilair. In de werkplaats in Beek en Donk hebben de podia en decors inmiddels plaatsgemaakt voor inklapbare kantoormeubelen voor thuiswerkers. Als het aan Mark en Bjorn ligt is dit nog maar het begin en volgen snel Händig kindermeubilair en kantooraccessoires.  

Thuiswerkmeubels zonder schroeven en gedoe

Mark en Bjorn runnen allebei een eigen bedrijf in de eventbranche en werkten al eerder samen. Ze wisten elkaar daardoor juist in de crisistijd snel te vinden: binnen een week lagen de eerste tekeningen voor het kantoormeubilair klaar en kon Händig van start. Goed nieuws voor de medewerkers van de twee bedrijven, die zich weer nuttig konden maken.

“We willen niet bij de overheid aankloppen voor steun: door Händig kunnen we ons personeel aan de gang te houden in lastige tijden. Iedereen voelt zich nu ook weer nuttig

Uitgangspunt voor alle Händig ontwerpen is dat alles makkelijk in elkaar te zetten is, zonder schroefjes, bouten of lijm. Geen lastige handleidingen of echtelijke ruzies, je schuift de onderdelen van ons meubilair eenvoudig in elkaar. Zo is een huiskamer of keuken eenvoudig om te toveren tot een thuiswerkkantoor. Dé oplossing voor alle thuiswerkers die noodgedwongen aan de keukentafel of strijkplank staan te werken. 

Duurzaam en lokaal geproduceerd 

Thuiswerkmeubilair moet tegen een stootje kunnen en duurzaam en hoogwaardig zijn. Onze producten zijn volledig gemaakt van Berkenhout en onze productie richten we zo duurzaam mogelijk in. Zo hebben we berekend hoe we het hout zo optimaal mogelijk kunnen zagen om minimaal restmateriaal over te houden. Ons ontwerp maakt het mogelijk om de producten in smalle dozen te verpakken die gemakkelijk te vervoeren zijn. Dit betekent minder vervoersbewegingen en minder uitstoot. Bovendien is alles lokaal ontworpen én geproduceerd. Dit betekent dat jouw nieuwe thuiswerkbureau binnen een week wordt geleverd. Kies je voor Händig dan maak je een verantwoorde keuze: lokaal geproduceerde thuiswerkmeubels. 

Händig Fabriek Desk

Een vliegende start: help jij ons groeien?

Ons verhaal gaat over omdenken in lastige tijden. We willen jou inspireren dat ook te doen: maak het beste van de thuiswerksituatie en creëer een thuiswerkkantoor waar je energie van krijgt. De positieve energie van onze medewerkers maakt Händig, ze zijn op alle vlakken betrokken en denken mee. Zonder hen was ons thuiswerkmeubilair lang niet zo’n succes geweest. Inmiddels vind je onze thuiswerkbureau’s in huiskamers, keukens en slaapkamers door heel Nederland: van Zeeland tot Groningen. Dat is wat we het liefste doen: mensen blij maken met ons werk.

Ook in een handomdraai een fijne thuiswerkplek creëren met een inklapbare kantoormeubelen? Bekijk alle producten.

 


Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd