Händig voor bedrijven

Desk Laptop Stand Hout

Händig Design levert ook oplossingen aan klanten in de zakelijke markt. Wij verzorgen thuiswerk- en kantoorplekken voor bedrijven in diverse sectoren. Een goede werkplek is immers essentieel voor de productiviteit van medewerkers binnen uw bedrijf, zowel thuis als op kantoor.

Wij denken mee om de händige meubels te laten passen bij uw huisstijl, u kunt er bij ons voor kiezen om onze producten te laten customizen met logo. Het is al mogelijk om een zakelijk aanvraag te doen vanaf 5 meubels!

Wij adviseren en helpen u bij de keuze over wat u, uw bedrijf en uw medewerkers nodig hebben. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar info@handigdesign.com dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Händig voor bedrijven e-folder:

Download hier de Händig voor bedrijven e-folder voor meer informatie. 

 

Thuiswerkplek bureau hout

 

Waarom Händig Design

Wij ontwerpen meubilair voor thuiswerken en kantoren. Het meubilair is gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder het gebruik van schroeven, lijm of gereedschap. Dit maakt onze producten ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben en hier flexibel mee om willen gaan. Met hetzelfde gemak zijn ze ook weer uit elkaar te halen en kunnen de onderdelen compact worden opgeborgen.

Hoge kwaliteit Berken Multiplex
Gemiddelde waardering 4.3/5
Duurzaam en lokaal geproduceerd
 In uw huisstijl/logo

 

Berken multiplex

Onze ruimtebesparende meubels zijn gemaakt van 12 mm dik onbehandeld berken multiplex.

Hiernaast zijn de Desk, Flex Desk en Laptop Stand ook te verkrijgen in berken multiplex beplakt met HPL of blank gelakt. In tegenstelling tot de onbehandelde meubels zijn deze vlek, water en krasbestendig. 

Berken multiplex is van enorm hoge kwaliteit om u te kunnen verzekeren van een lange levensduur. Verder heeft de toplaag een mooie matte finish.  

Laptop Stand Hout

Aanvraag doen:

U kunt al een zakelijke aanvraag doen vanaf 5 meubels. Voor onze de zakelijke markt werken wij met voordelige tarieven per bulkgrootte. U kunt een aanvraag doen door te mailen naar info@36t.nl wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.