Händig in het nieuws

Interesse in een samenwerking of interview met Händig? Voor persaanvragen, neem contact met ons op via info@handigdesign.com.

KRO NRCV BinnensteBuiten Bureau

21 Januari 2021 - Interieurstylist Theo-Bert gebruikt Händig bureau in TV programma BinnensteBuiten

Interieurstylist Theo-Bert Pot gaat aan de slag bij Pauline Tiedema. Zij is alleenstaande moeder met drie zonen en ze wonen in een bovenwoning in Den Haag. De 14-jarige Peer is hij toe aan een 'nieuwe kamer'. De slaapkamer is vrij klein, dus ze zijn op zoek naar leuke, creatieve en stoere oplossingen voor de ruimte. De Händig Desk is ideaal voor deze mooie nieuwe kamer voor Peer.

Händig Design heet een ruimte collectie ruimtebesparende meubels. Dankzij de schroefloze constructie kan je ze makkelijk en snel opbouwen of opbergen. Zoek je een standaard houten bureau met een handig krukje? Of zweer je bij een ergonomisch zit sta bureau? Een bijpassende tablet-, monitor- of laptopstandaard? Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie. Je vindt er echt alles voor de inrichting van de ideale thuiswerkplek.

Bekijk het item in KRO NCRV BinnensteBuiten hier en op uitzending gemist NPO Start

Binnenstebuiten bureau Interieurstylist Theo-Bert Pot houten Händig desk

BNR Nieuwsradio

21 Januari 2021 - Radio Interview: Händig design maakt flexibel thuiswerk meubilair

Mark Snoeijen werd op 21 januari geïnterviewd door BNR nieuwsradio. In het interview wordt stil gestaan bij de switch die Mark heeft gemaakt met zijn bedrijf en de unieke thuiswerk producten die Händig aanbiedt. Händig heeft een uitgebreide collectie ruimtebesparende flexibele meubels. Dankzij de eenvoudige schroefloze constructie kan je alle producten makkelijk en snel opbouwen of opbergen binnen 30 seconden.

Heb je zelf nog een passende oplossing nodig voor je thuiswerkplek? We hebben een tweetal houten bureausergonomisch zit sta bureau en bijpassende tablet-, monitor- of laptopstandaard? Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie. Je vindt er echt alles voor de inrichting van de ideale thuiswerkplek.

Luister hier naar het BNR Nieuwsradio interview

BNR radio handig interview

De Ondernemer

14 Januari 2021 - Händig: evenementenbedrijf maakt nu meubels voor thuiswerkers

Mark Snoeijen en Bjorn Berkers bouwen met hun bedrijf constructies voor evenementen als Mud Masters, maar ontdekten door de crisis dat ze hun machines ook voor iets heel anders konden gebruiken: meubels maken voor thuiswerkers. In onze collectie ruimtebesparende meubels vind je alles om jouw thuiswerkplek efficiënt in te richten. 

Voor de inrichting van de ideale thuiswerkplek ontwierp Händig Design een collectie ruimtebesparende meubels. Dankzij de schroefloze constructie kan je ze makkelijk en snel opbouwen of opbergen. Zoek je een standaard houten bureau met een handig krukje? Of zweer je bij een ergonomisch zit sta bureau? Een bijpassende tablet-, monitor- of laptopstandaard? Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie. Je vindt er echt alles voor de inrichting van de ideale thuiswerkplek.

Lees hier alles over in dit artikel op De Ondernemer

Team Händig

NU.nl

12 Januari 2021 - Bedrijf in nood: Dit evenementenbedrijf maakt nu thuiswerkmeubels

Steeds meer bedrijven verkeren in zwaar weer als gevolg van de coronacrisis. Mark Snoeijen (32), eigenaar van een bedrijf dat constructies bouwt voor evenementen, zag de bui al hangen in maart. Hij gooide het roer om en begon met Händig met het maken van thuiswerk meubels. Flexibele houten bureaus die je makkelijk op en af kan bouwen. 

Lees hier alles over in dit artikel op NU.nl 

Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken.

360 Wonen

27 Oktober 2020 - Händig slaat handen in een met Augmented Reality App ontwikkelaar. 

“Hé, hebben jullie ooit aan het gebruik van Augmented Reality (AR) gedacht?” Met deze 10 simpele woorden begon de samenwerking tussen meubelmaker Händig en digitale koploper StickyLock. Vanaf nu kan je alle Händig producten vanaf je mobiel of tablet bekijken in je eigen huis met de StickyLock AR app. 

Zoek je een ergonomisch zit sta bureau? Een bijpassende tablet-, monitor- of laptopstandaard? Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie. 

Lees er alles over in dit 360 wonen artikel.

VNO NCW

7 Oktober 2020 - Gedwongen door Corona - Deze ondernemers zijn opnieuw starters

Door de corona crisis hebben sommige ondernemers al vanaf maart geen werk meer. Onze oprichter Mark Snoeijen ging niet bij de pakken neerzitten en bedacht samen met zijn compagnon een plan om houten thuiswerkmeubilair te gaan maken dat schroefloos en snel in elkaar gezet kon worden: Händig Design. Hij heeft hierover gesproken met Ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Lees hier het volledige artikel. 

JFK.Men

30 September 2020 - Podiumbouwers maken nu stoere meubels voor thuiswerkers

Waarschijnlijk zit je al even thuis en voorlopig lijkt daar geen verandering in te komen. De hoogste tijd dus om daadwerkelijk wat van die werkplek te gaan maken. Aangezien het lijkt alsof thuiswerken – ook na corona – meer regel zal worden dan uitzondering. Dus het moet wel een beetje mooi gebeuren. Een groep Nederlandse podiumbouwers hebben hun nieuwe roeping gevonden en maken nu praktische meubels voor thuiswerkers. Lees hier het volledige artikel. 

 

360 Wonen 

4 september  2020 - We wilden niet bij de pakken neerzitten en besloten het roer om te gooien

Menig bedrijf kreeg het zwaar te verduren toen in maart een lockdown werd uitgeroepen voor Nederland. Mark en Bjorn gooiden het roer om en maakten gebruik van de faciliteiten die ze al tot hun beschikking hadden. Ze zijn aan de slag gegaan met het produceren van thuiswerkplek pakketten. Denk hierbij aan bureaus, laptopstands etc. Dit sloeg goed aan in de markt en we kregen al snel veel aanvragen." Wonen360.nl interviewde Mark in September. Lees meer in het artikel op het online platform.

Nationale Nederlanden

19 juni 2020 - In bijzondere tijden ontstaan bijzondere oplossingen

Onze oprichter Mark Snoeijen is in de maanden juni en juli dagelijks op televisie te zien in de reclame van Nationale Nederlanden. In de commercial komen Nederlanders in beeld die in bijzondere tijden bijzondere oplossingen hebben gevonden. Daar past Mark perfect tussen. Toen de coronamaatregelen werden ingevoerd, kwamen zijn opdrachten om podia te bouwen voor grote evenementen stil te liggen. Samen met medeoprichter Bjorn Berkers besloot hij om snel om te schakelen en richtten zij ons merk Händig op... Lees meer in het bijbehorende artikel.

Doe ook meteen mee aan de winactie van @nn_nederland en maak kans op ons populaire bureau!


Coronakrant

28 mei 2020 - Het roer om! Van podiumbouwer naar meubelmaker

Het nieuwe normaal – 1,5 meter afstand en thuiswerken – zette onze oprichters aan het denken. Hoe konden zij met hun creativiteit bijdragen aan de nieuw onstane behoeften? Mark en Bjorn gooiden het roer om en maakten gebruik van de faciliteiten die ze al tot hun beschikking hadden. Ze ontwikkelden producten waarmee mensen gemakkelijker thuis kunnen werken. Producten die eenvoudig in en uit elkaar te halen zijn én die, wanneer opgeborgen, weinig ruimte in beslag nemen… Lees meer in het artikel van de Coronakrant.

NPO Radio 1

7 mei 2020 - Astrid Out of the Box

In de radiouitzending Astrid Out of the Box van NPO radio 1 wordt onze oprichter Bjorn Berkers geïnterviewd door Astrid Joosten. Hier doet hij zijn verhaal over het begin van ons merk en hoe hij op het idee kwam voor Händig samen met medeoprichter Mark Snoeijen.

Toen tijdens de coronacrisis het werk voor zijn personeel en daarmee zijn machines stil kwamen te liggen, moest hij een manier verzinnen om de beschikbare middelen toch nog te gebruiken. Bjorn hoorde en zag hoe steeds meer mensen vanuit huis moesten gaan werken en hiervoor geen goede opzet hadden. Hij besloot dit probleem op te lossen en had binnen 2 dagen het eerste thuiswerk meubelstuk klaar... Dit en meer hoor je in de radiouitzending vanaf minuut 4:14.

Ondernemers in de fase van acceptatie Astrid Joosten Händig bureau desk thuiswerken

Eindhovens Dagblad

2 mei 2020 - Festivalbouwers uit Beek en Donk en Eindhoven gooien het roer om en maken nu thuiswerkplekken

Toen Mark Rutte eind april bekendmaakte dat er tot 1 september een streep zou gaan door evenementen én festivals was dat een grote klap voor onze oprichters Mark Snoeijen en Bjorn Berkers. Allebei runnen ze een bedrijf in de evenementenbranche, die hierdoor hun omzet voor het jaar in rook op zagen gaan. 

Ze zetten snel de knop om en kwamen op het idee om schroefloos thuiswerkmeubilair te maken. Dit bleek en gouden idee te zijn; in amper een week tijd verkochten ze ruim 100 bureaus en aanverwante artikelen… Lees meer in het artikel van het Eindhovens Dagblad.

Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken.

Omroep Brabant

18 april 2020 - Podiumbouwers maken kantoormeubels tijdens corona

Onze oprichters waren te zien in een nieuwsitem van Omroep Brabant waarin zij de kans kregen ons verhaal te vertellen en onze producten te laten zien. Je krijgt hierbij ook een kijkje in de werkplaats van Händig.

In het artikel is te lezen hoe de bedrijven van onze oprichters Mark & Bjorn stil kwamen te liggen door de coronamaatregelen en ze hierdoor gezamelijk 2,5 miljoen euro aan omzet mis dreigden te lopen. In plaats van hun machines in te zetten voor het maken van festivalpodia, draaien deze echter nu om meubels te maken voor thuiswerkers. Met name het bureau is een gewild item en vindt gretig aftrek onder onze klanten.