Over Händig

Simpel, betaalbaar en flexibel. Dat is waar Händig voor staat.

Het begint met onze merknaam. Dit is het Zweedse woord voor handig (han·dig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1. vaardig met de handen, 2. gemakkelijk te hanteren). Het is een tevens een woordspeling op de Brabantse roots van het bedrijf. Het woord "hendig" betekent zoiets als makkelijk en wordt in vele vormen gebruikt. Dè minne gai nie? Des hendig! 

Wij geloven in effectief design zonder poespas en ontwerpen thuiswerkmeubilair dat is afgestemd op flexibel werken. Kantoormeubelen die je makkelijk in elkaar zet, zonder het gebruik van schroeven, lijm of gereedschap. In iedere ruimte, hoe klein ook, past een Händig meubel die je keuken, woonkamer of slaapkamer omtovert in een thuiskantoor. Ideaal als je flexibel met je ruimte wilt omgaan. Met hetzelfde gemak zijn ze ook weer uit elkaar te halen en kunnen de onderdelen compact worden opgeborgen. Onze meubelen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland, waardoor we direct kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en een snelle levering kunnen garanderen.

 

Team Händig

Simpel

Een bureau in elkaar zetten zonder schroeven, bouten of schroevendraaier. Het kan. Onze slimme designconstructie betekent gebruiksgemak voor jou. Je zet jouw Händig product binnen 1 minuut in elkaar. Ook uit elkaar halen is een fluitje van een cent, zonder hulpmiddelen. Onze producten zijn volkomen schroefloos en kunnen zo vanuit de doos worden opgebouwd.

Meubels met gebruiksgemak, zonder in te leveren op design. Deze filosofie van clean en simpel hanteren wij ook in het materiaalgebruik. Wij werken met berkenhout wat een mooie en minimalistische uitstraling heeft en zich aanpast aan ieder interieur.

Betaalbaar

Wij ontwerpen, produceren en leveren volledig vanuit Nederland. In ons ontwerpproces zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk producten uit het hout kunnen halen en hierdoor minimaal restmateriaal overhouden. Bovendien maakt ons ontwerp het mogelijk om de producten in smalle dozen te verpakken die gemakkelijk te vervoeren zijn. De besparingen die wij hierop maken, zien onze klanten terug in de prijs.

Flexibel

De flexibiliteit zie je terug in het ontwerp, het gebruik en de levering. Wij zijn er voor mensen die creatief omgaan met de ruimte die ze tot hun beschikking hebben. Mensen werken bijvoorbeeld steeds vaker een aantal dagen in de week thuis. Met name in de grote steden en in kleine appartementen is het een uitdaging om een vaste werkplek te creëren. Met dit probleem in ons achterhoofd ontwerpen wij onze producten; onze klanten de mogelijkheid bieden om tijdelijk een comfortabele werkplek te creëren die mooi in het interieur past zolang het er staat, maar ook weer gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet meer nodig is.
Het gehele ontwerp- en productieproces bevindt zich in Nederland, zo kunnen wij snel feedback verwerken en inspelen op de behoeften van de markt. Onze werkplaats is in Beek en Donk en we kunnen daarom altijd een snelle levering garanderen.

bureau zonder schroeven

Lees hier ook het verhaal over onze oprichters