Veelgestelde vragen

Wat is er gebeurd met Compaqt?

Onze oprichters begonnen het bedrijf onder de merknaam Compaqt. Wij hebben echter een volledige rebranding ondergaan en gaan nu verder onder de merknaam Händig. Deze naam speelt perfect in op onze roots en waar wij voor staan als merk.

Händig is het Zweedse woord voor handig (han·dig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1. vaardig met de handen, 2. gemakkelijk te hanteren). Het is een tevens een woordspeling op de Brabantse roots van het bedrijf. Het woord "hendig" betekent zoiets als makkelijk en wordt in vele vormen gebruikt. Dè minne gai nie? Des hendig!

Geen zorgen, onze producten zijn nog even simpel, betaalbaar en flexibel als voorheen!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, zou je hem normaal gesproken binnen 1 - 5 werkdagen in huis moeten hebben.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Gratis verzending vanaf €60 binnen Nederland, België en Duitsland!.

Wil je je pakket laten bezorgen in een ander EU land, dan zijn de kosten hiervoor € 9,95 voor kleine pakketten en € 19,95 voor grote paketten.

Lees hier alles over bezorging.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij bezorgen in alle EU landen, met uitzondering van Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Zie hier een volledige lijst van landen en de levertijden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt 14 dagen om een product bij ons te retourneren in de originele verpakking. Wanneer de bestelling in dezelfde staat bij ons is geretourneerd, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Lees ons retourbeleid hier door.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Als je van gedachten bent veranderd, kun je de bestelling annuleren voordat deze wordt klaargemaakt voor verzending naar onze bezorgpartners. Neem contact met ons op om te controleren of dit nog mogelijk is. 

Is je bestelling al aangemeld bij onze bezorgpartner? Weiger dan je bestelling bij bezorging of retourneer je bestelling binnen 14 dagen. Zodra de bestelling in dezelfde staat bij ons is geretourneerd, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.